SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Uppmuntrande spelkultur för Barn och Ungdomar i Föreningen!
2024-03-14 14:00

Vi är glada att dela med oss av vår nya “MIF-Modell” för en inspirerande fotbollskultur för barn och ungdomar inom vår förening! Vår filosofi fokuserar på att utmana spelarna till att vara besluttagande på planen, vilket inte bara stärker deras fotbollskunskaper utan också deras utveckling som individer.

Vad kan du förvänta dig i vår förening?

  • Utförande och prestation framför resultat: Vi betonar prestation och utförande snarare än att fokusera på det kortsiktiga resultatet. Vi vill skapa en miljö där spelarnas långsiktiga utveckling är nummer 1.
  • Ökat ansvar och utmaning: Vår förening ska ge fler spelare chansen att ta större ansvar på planen, få fler bollkontakter och utsättas för större utmaningar, vilket i sin tur breddar deras fotbollsutbildning.
  • Fokus på kreativitet och självständighet: Vi tror på att utbilda spelare till att vara kreativa, konstruktiva och initiativrika på planen. Genom att uppmuntra spelarna att tänka fotboll och upptäcka vägar framåt, skapar vi en miljö där de kan blomstra.

Vårt Tillvägagångssätt:

  • Vägledning istället för styrning: Vi tror på att vägleda spelare genom att presentera olika alternativ och resonera kring för- och nackdelar istället för att diktera deras handlingar. Detta för att främja spelarnas spelförståelse.
  • Tålamod och långsiktighet: Vi förstår att resultatet av vårt arbete kanske inte syns omedelbart. Därför är tålamod och långsiktighet avgörande för att skapa en positiv utvecklingsmiljö.

Vi är stolta över vår Fotbollskultur som främjar utveckling, kreativitet och glädje på fotbollsplanen. Tillsammans skapar vi en miljö där varje spelare kan blomstra och bli så bra den kan och vill.


Nyhetsarkiv
103 år och i toppform!2024-05-27 09:39
Härryda Energi Cup2024-05-14 17:24
Anmälan Summercamp2024-04-17 09:41
2023-12-12 14:41
2023-12-12 14:37
 
Facebook
Sponsorer