SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Skapa en enhetlig röd tråd för utveckling - Vår nya spelarutbildningsplan och Lathund
2024-04-09 14:55

Vi på Mölnlycke IF är stolta över att presentera vårt senaste initiativ för att stärka och enhetliggöra vår fotbollsverksamhet - vår uppdaterade spelarutbildningsplan. Denna är skapad med syftet att erbjuda våra tränare och ledare ett verktyg för att utveckla våra spelare på ett konsekvent och målinriktat sätt.

Skapa en Tydlig Röd Tråd

Genom att tillhandahålla en enhetlig spelarutbildningsplan strävar vi efter att skapa en tydlig röd tråd som löper genom hela vår förening. Genom att definiera gemensamma mål och riktlinjer för spelarutveckling, kan vi säkerställa att varje spelare som går igenom Mölnlycke IF får en liknande grundläggande fotbollsutbildning. Detta skapar inte bara en känsla av samhörighet och gemenskap inom föreningen, utan ger också våra spelare bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och nå sin fulla potential.

Mölnlycke IF:s Lathund

Vi har också sammanställt en lathund som inkluderar händelser under respektive år som man är aktiv för Mölnlycke IF under året. Denna resurs är avsedd att hjälpa våra lag att planera och organisera sin tid, samt ge våra spelare möjlighet att delta i olika fotbollsevenemang och utmaningar.

En Framtid med Gemensam Riktning

Vi tror att genom att arbeta tillsammans och ha en gemensam riktning för vår fotbollsverksamhet kommer vi att kunna fortsätta utveckla våra fotbollsspelare och en stark förening. Med uppdaterat material är vi redo att ta nästa steg mot en lysande framtid för Mölnlycke IF.

Var hittar man detta?

Dessa dokument syns för Inloggade på hemsidan under “För medlemmar” -> “Spelarutbildning” + “För våra ledare”

Vänliga hälsningar
Kansliet och Styrelsen
Mölnlycke IF


Nyhetsarkiv
103 år och i toppform!2024-05-27 09:39
Härryda Energi Cup2024-05-14 17:24
Anmälan Summercamp2024-04-17 09:41
2023-12-12 14:41
2023-12-12 14:37
 
Facebook
Sponsorer