SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Inomhusträning 2024
2024-01-08 19:03

Tack för helgens fantastiska engagemang! Vi är imponerade över killarnas kämparglöd och vi är tacksamma för ert engagemang i på föräldrauppdragen. Tack!

 

Året har bara börjat och inomhussäsongen startar redan till helgen. Vi ser fram mot nästa steg i killarnas utveckling i fotboll, vi ska fortsätta ha kul genom att leka med bollen men vi ska också lära oss att utveckla vårt spel tillsammans. Vi ska kommande säsong spela 5 mot 5 vilket innebär spännande utmaningar att lära sig positioner, att vara målvakt och att spela bollen inom laget. 

 

Träningsupplägg

  • En timmas inomhusträning
  • lördagar mellan 9-12, dvs 3 pass varje dag
  • i Båtsmansskolans gymnastikhall
  • inomhussäsongen pågår tills att utomhussäsongen börjar 
  • ni kommer få tre kallelser varje vecka och du anmäler din kille till ETT av dessa. 
  • varje pass kommer finnas ett maxantal på 15 killar anmälda, sen är det fullt. 
  • kallelser kommer skickas ut i början av varje vecka och anmälan kan göras fram till en timma innan varje pass. 
  • för att ge utrymme för så många som möjligt att få vara med på träningarna så får man bara anmäla sig till ETT pass varje vecka och skulle killarna bli sjuka eller inte kunna delta så ska de avanmälas på samma sätt 
  • även vi ledare kommer variera våra träningspass

 

Utrustning är som vanligt shorts, t-shirt, strumpor, inomhusskor, benskydd samt vattenflaska. Samling sker i omklädningsrummet 15 minuter innan träningen börjar med upprop och genomgång av träningen. 

 

Som tidigare är informerat kommer vi fortsättningsvis använda sportadmin (istället för laget.se) för administration och nyheter kring Mölnlycke IF och vårt lag P16.  Appen är ny även för oss, så säg till om något inte stämmer eller om något blir fel. Önskar ni kommunicera med oss tränare så finns vi tillgängliga i anslutning till träningarna och våra kontaktuppgifter finns även på appen/hemsidan. Vi har även en egen mail som läses regelbundet (dock inte dagligen) som ni gärna får spara och använda framåt, mailen är p16.mif@gmail.com

 

Så för att vara tydliga:

Spelpass 1 – samling kl 08,45 ombytta i omklädningsrummet, fotboll i salen 09,00-10,00

Spelpass 2 – samling kl 09,45 ombytta i omklädningsrummet, fotboll i salen 10,00-11,00

Spelpass 3 – samling kl 10,45 ombytta i omklädningsrummet, fotboll i salen 11,00-12,00

 

Första kallelserna släpps imorgon tisdag på förmiddagen (en skickades felaktigt tidigare idag tyvärr). Hoppas på en fin vinter och start på våren tillsammans i Båtsmansskolan. 

 

Ledarna genom Carl-Johan 
Facebook
Sponsorer