Vilken underbar start på säsongen
2024-04-10 10:00

Våra killar har fått kämpa ordentligt. Först i söndags, när vi äntligen fick träffas igen med hela laget utomhus i soligt och fint väder. Sen igår, när killarna kommer hem med blöta kläder efter en låååååång och kall träning. De ska ha beröm som kämpar på!

Dagens nyhet berör två viktiga händelser framåt

Informationsmöte på söndag 14 april kl. 17.00

På söndag kommer vi hålla i ett enklare informationsmöte för killarna tillsammans med er föräldrar i klubbstugan vid Djupedalsplan. Vi ska lära oss grunderna att spela 5 mot 5 samt prata om MIFs värdegrund.

Efter informationen kommer killarna gå ut till fotbollsplanen för träning. Samtidigt fångar vi tillfället att sprida information till er föräldrar om den kommande säsongen och svara på alla era frågor. Vi kommer även att sälja de nya tröjorna som ska användas på matcherna i år.

Första sammandraget den 21a april i Landvetter

21 april är det äntligen dags för årets första sammandrag vilket går av stapeln i Landvetter, sista anmälningsdag är 15 april. Planering kring eventet pågår, vi kommer att skicka ut lagindelningar & spelscheman så snart de finns att tillgå.

Eventuellt sena anmälningar kommer likt tidigare år hanteras via en reservlista, i vanlig ordning är ambitionen att säkerställa att killarna ska få spela så mycket som möjligt. Anmäl er i tid för att säkerställa killarnas deltagande.

Hoppas ni alla vill och kan komma på båda dessa tillfällen!

Ledarna genom Carl-Johan och Mattias