SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Sammanfattning av gårdagens föräldramöte
2024-04-15 21:42

Vi är mycket nöjda med gårdagens övning med killarna inne i klubbstugan. Likaså föräldramötet, det var en mycket god uppslutning och jag hoppas att innehållet var intressant och relevant.  

För er som missade tillfället så får ni här ta del av presentationen.

 

Om jag får sammanfatta innehållet i fyra punkter:

  • En introduktion till MIFmodellen som är vår gemensam plan för hur vi vill utveckla laget och individerna i laget. Kortfattat; vi vill vara det spelförande laget och vi vill att killarna vågar ta egna beslut på fotbollsplanen
  • Vi planerar 7 sammandrag under året, första i Landvetter nästa vecka, därefter i Mölnlycke 19 maj, och en till innan sommaren.
  • Föräldragruppen presenterade sig och öppnar upp för fler intresserade att hjälpa till.
  • Vi påbörjade försäljningen av våra nya matchtröjor som ska användas närmsta två åren. Priset är 225kr och nästa tillfälle att köpa är efter träningen imorgon tisdag.

Sista anmälan till helgens sammandrag är imorgon tisdag, det finns fortfarande platser kvar. Kom ihåg att ni behöver den nya tröjan redan till helgen.

 

Har ni fler funderingar så får ni fråga oss på en träning alternativt maila oss på p16.mif@gmail.com.

 

Tack för ert intresse och för förtroendet att leda era killar på och vid sidan om fotbollsplanen!

 

/Ledarna genom Carl-Johan

 

Ps De gamla matchtröjorna önskas tillbaka till laget för att lämnas vidare till de yngre lagen. Ds

 
Facebook
Sponsorer