SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Kallelse till sammandrag Djupedalsplan 19 maj
2024-04-30 10:00
Den 19 maj ansvarar vi för ett sammandrag på hemmaplan! Förra året blev det ju jättelyckat tack vare alla fina insatser från killarna på planen och bidrag från föräldrar i form av bakning, cafébemanning, matchvärdar, domar- och tränarinsatser m.m. 
 
Kallelse skickas i separat utskick, sista svarsdag tisdag 7e maj. För att veta hur många lag vi ska anmäla är det viktigt att man enbart tackar ja om man vet med sig att ert barn är tillgängligt för spel hela dagen (ca 8.30-17 beroende på vilket lag och grupp man hamnar i), samt att man som förälder har möjlighet att bemanna position på schemat den dagen. 

Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allas önskemål utan ber er respektera det lag och spelpass ert barn får under dagen. För att medverka krävs att en förälder ställer upp under dagen. 
 
Mer info gällande lag och spelschema kommer när spelschemat är klart cirka en vecka innan. Separat planering för bemanning och uppdrag för föräldrar kommer. 
 
Det kommer att bli en jätterolig dag!
 
Hälsn Ledarna genom Lina
 
Facebook
Sponsorer