SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Sammandrag Mölndal 2 juni
2024-05-28 18:00

Vårsäsongens sista sammandrag står inför dörren!

 

Vi är representerade med 6 lag denna helg och vi har ett par reserver som gärna vill vara med om någon får förhinder. Meddela ev återbud till wilhzon@gmail.com.

 

Som vanligt finner du lagindelning, spelschema och spelplats på nedan länkar. Notera samlingstid och kom gärna ett par minuter tidigare för att finna parkering och ditt lag.

 

Lagindelning

 

Spelschema

 

Hitta till Frejaplan

 

På träningen idag tisdag har vi ambitionen att killarna ska få spela med "sitt" lag för helgen med syfte att skapa sammanhållning redan inför sammandraget. 

 

Ta med egen matchtröja, svarta byxor, benskydd och gula strumpor. Glöm inte vattenflaska och lite extra frukt och näring att äta mellan matcherna. Kontakta wilhzon@gmail.com om du saknar tröja. 

 

Denna gång slipper vi föräldrauppdrag och kan istället fokusera på att heja fram våra tappra killar på matcherna. Glöm inte solkrämen (eller paraplyet) och öva gärna in en hejaramsa!!! 

 

För kännedom så pågår planering för träningar under sommaren samt en rolig aktivitet den 16e juni (save the date). Vi återkommer inom kort med mer information. 

 

Ledarna genom Carl-Johan och Mattias

 
Facebook
Sponsorer