SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Träningar i sommar
2024-06-03 22:56

Tack för helgens kämparinsats i värmen i Mölndal

 

Det är fantastiskt att se killarnas utveckling på planen. Vi ledare brukar räkna antalet leenden efter matcherna, det är mycket viktigare än resultaten. Och vi räknade många leenden i helgen!!!

 

Vår plan är att träna som vanligt fram till midsommar.

 

Därefter tar vi vid ett vinnande koncept från föregående år, ”fotbollshäng” för dem som vill. Det är ingen regelrätt träning, men vi vill fortsätta uppmuntra alla killar att spela mycket fotboll. Vill din son delta, anmäl dig på utskicket (viktigt) och anslut på ordinarie träningstid. Vi fortsätter leka med bollen och spelar så mycket vi kan. 

 

Ordinarie träningar påbörjas igen 4 augusti och rullar därefter på som vanligt. Första sammandraget är planerat till den 18 augusti i Hindås, mer information och anmälan kommer i början av augusti. Planen är fyra sammandrag under hösten.

 

Vi vet också att det kommer genomföras renoveringsarbete med fotbollsplanerna på Djupedals IP (där vi tränar) men idag vet vi inte mycket mer än så.

 

Vi har en höjdpunkt kvar innan sommaren; Föräldragruppens dag den 16 juni. Mer information kommer inom kort.

 

Vi hoppas också att våra killar som anmält sig till summercamp i klubbens regi får en spännande upplevelse runt fotbollen.

 

Har ni frågor eller funderingar så rekommenderar vi i första hand att prata med oss på träningarna, i andra hand maila oss på mif.p16@gmail.com. Mailen läses regelbundet, men inte dagligen.

 

/Ledarna genom Carl-Johan

 
Facebook
Sponsorer