SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Förlängt partnersamarbete med Härryda Energi
2024-06-02 11:45

Mölnlycke IF och Härryda Energi har ett samarbete sedan många år tillbaka, bland annat genom den årliga Härryda Energi Cup. Nu är partnerskapet förlängt för ytterligare två år – och ambitionen från båda sidor är ett fortsatt långvarigt samarbete.


– Det betyder mycket för Mölnlycke IF att ha långsiktighet i avtal med partners och sponsorer. Det ger både en bättre stabilitet och fler möjligheter att utforska smarta lösningar tillsammans. Vi är glada att kunna fortsätta samarbetet med Härryda Energi, som – precis som vi – värnar om en positiv utveckling lokalt, menar Jonas Kjellgren, sponsoransvarig i Mölnlycke IFs styrelse.


På Härryda Energis webb berättar bolagets marknadschef, Anna Carlstedt, att hon ser mycket positivt på det förlängda samarbetet:
– För oss på Härryda Energi är det viktigt att kunna ge tillbaka till samhället i den mån vi kan. Genom partnersamarbeten med välmående föreningar i kommunen som har goda värderingar så når vi ut till många av kommunens invånare som ju är våra kunder. Just nu är det mycket spännande saker på gång i Mölnlycke IF och vi ser fram emot att fortsätta följa föreningens resa framåt. 


Stötta Mölnlycke IF genom elavtal med Härryda Energi 
Utöver direkt finansiellt stöd och ett samarbete kring Härryda Energi Cup, ger partnersamarbetet med Härryda Energi ytterligare möjlighet för föreningen att få in pengar: supportrar och medlemmar i Mölnlycke IF kan nämligen stötta föreningen ekonomiskt genom att teckna elhandelsavtal med det lokala elbolaget Härryda Energi Elhandel. För varje ny kund som tecknar avtal och nämner Mölnlycke IF så skänker Härryda Energi 200 kronor till föreningen.
– Vi hoppas att många tycker att detta känns som ett förmånligt erbjudande såväl privatekonomiskt som för vår förening, säger Jonas Kjellgren. 


Härryda Energis slogan är: Tillsammans stärker vi Härryda kommun! 
Det håller vi i Mölnlycke IF med om.

 

Dina förmåner som medlem i Mölnlycke IF

 


Nyhetsarkiv
103 år och i toppform!2024-05-27 09:39
Härryda Energi Cup2024-05-14 17:24
Anmälan Summercamp2024-04-17 09:41
2023-12-12 14:41
2023-12-12 14:37
 
Facebook
Sponsorer