SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Dina förmåner som medlem i Mölnlycke IF
  • Du är del av en anrik och framåtriktad fotbollsklubb - och den största föreningen i Härryda kommun.
  • Är du en tränande och spelande medlem så vill vi ge dig förutsättningar att bli så bra på fotboll som du vill och kan.

Dessutom har du olika förmåner genom våra samarbetspartners:

 

Förmån genom Härryda Energi

Skaffa elhandelsavtal med det lokala elbolaget Härryda Energi Elhandel och stötta Mölnlycke IF: För varje ny kund som tecknar elhandelsavtal och nämner Mölnlycke IF, så skänker Härryda Energi 200 kr till föreningen.

200-kronan info - Mölnlycke IF.pdf

 

Förmån genom Beijer Byggmaterial

Som medlem i Mölnlycke IF får du 8 procents rabatt hos Beijer Byggmaterial, mot att du uppger Mölnlycke IF som kundnummer när du handlar. Samtidigt ger Beijer Byggmaterial en del av vinsten de gör på det du handlar tillbaks till Mölnlycke IF.

 

Medlemspriser hos Klubbhuset

Mölnlycke IF har avtal med Klubbhuset. När du köper dina klubbkläder hos dem så gör du det till ett förhandlat pris. Ett par gånger om året anordnar föreningen klubbkvällar tillsammans med Klubbhuset, för möjlighet att prova och beställa kläder på plats i föreningens klubbstuga.

 
Facebook
Sponsorer