SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Kanslit stänger för sommaren
2024-07-02 14:51

Nu är det äntligen dags för lite ledigt för oss på kanslit 

 

Vi håller stängt fram till måndagen den 5 augusti. 

Vi kommer läsa mail väldigt sporadiskt och är något brådskande hör av er till styrelsen@molnlyckeif.se 

 

Vi vill passa på att önska alla medlemmar, fans, ledare, spelare och hangarounds en riktigt fin sommar 

Vi ses i augusti 

 

// Anders, Annika och Eric 

Härlig start på sommaren med Summer Camp
2024-06-23 21:02
Ett par av alla glada deltagare på Mölnlycke IF Summer Camp 2024. Foto: Fredrik Persson

Kan man börja sommarlovet bättre än med lek, gemenskap och fotboll tillsammans med kompisarna? Det tycker nog inte de över 200 barn och ungdomar som veckan innan midsommar deltog i första veckan med Mölnlycke IF Summer Camp. Kommande vecka deltar lika många, varav drygt 60 kör sin andra vecka. Allt under ledning av ett 20-tal äldre fotbollsungdomar, som därmed också får sitt första sommarjobb. Ett vinnande koncept, tycker vi i föreningen.
Glad sommar!

Tre spelare med på riksläger i Halmstad
2024-06-19 11:31

Vi på Mölnlycke IF är otroligt stolta över att meddela att tre av våra spelare har blivit uttagna att delta i det svenska fotbollförbundets Riksläger i Halmstad!
Detta är en fantastisk möjlighet för våra spelare att träna med och lära av landets bästa tränare och spelare, samt att uppleva en utvecklande och inspirerande fotbollsmiljö.

 

 

Från vänster:
Frank Ericsson, Elin Stagemyr och Elliot Samuelsson

Förlängt partnersamarbete med Härryda Energi
2024-06-02 11:45

Mölnlycke IF och Härryda Energi har ett samarbete sedan många år tillbaka, bland annat genom den årliga Härryda Energi Cup. Nu är partnerskapet förlängt för ytterligare två år – och ambitionen från båda sidor är ett fortsatt långvarigt samarbete.


– Det betyder mycket för Mölnlycke IF att ha långsiktighet i avtal med partners och sponsorer. Det ger både en bättre stabilitet och fler möjligheter att utforska smarta lösningar tillsammans. Vi är glada att kunna fortsätta samarbetet med Härryda Energi, som – precis som vi – värnar om en positiv utveckling lokalt, menar Jonas Kjellgren, sponsoransvarig i Mölnlycke IFs styrelse.


På Härryda Energis webb berättar bolagets marknadschef, Anna Carlstedt, att hon ser mycket positivt på det förlängda samarbetet:
– För oss på Härryda Energi är det viktigt att kunna ge tillbaka till samhället i den mån vi kan. Genom partnersamarbeten med välmående föreningar i kommunen som har goda värderingar så når vi ut till många av kommunens invånare som ju är våra kunder. Just nu är det mycket spännande saker på gång i Mölnlycke IF och vi ser fram emot att fortsätta följa föreningens resa framåt. 


Stötta Mölnlycke IF genom elavtal med Härryda Energi 
Utöver direkt finansiellt stöd och ett samarbete kring Härryda Energi Cup, ger partnersamarbetet med Härryda Energi ytterligare möjlighet för föreningen att få in pengar: supportrar och medlemmar i Mölnlycke IF kan nämligen stötta föreningen ekonomiskt genom att teckna elhandelsavtal med det lokala elbolaget Härryda Energi Elhandel. För varje ny kund som tecknar avtal och nämner Mölnlycke IF så skänker Härryda Energi 200 kronor till föreningen.
– Vi hoppas att många tycker att detta känns som ett förmånligt erbjudande såväl privatekonomiskt som för vår förening, säger Jonas Kjellgren. 


Härryda Energis slogan är: Tillsammans stärker vi Härryda kommun! 
Det håller vi i Mölnlycke IF med om.

 

Dina förmåner som medlem i Mölnlycke IF

 

103 år och i toppform!
2024-05-27 09:39

Idag, 27 maj, fyller Mölnlycke IF 103 år. Vår förening är både årsrik och just nu i sina bästa år. För det är verkligen inte alla 103-åringar som ligger i division 3, har en tydlig vision för framtiden, och får se unga fotbollsspelare utvecklas och ha kul varje dag. Grattis till alla medlemmar – tidigare, nuvarande och kommande!

 

Om klubben

MIF - Vision 2035.pdf (molnlyckeif.se)

Vilken helg med sammandrag för de yngsta !
2024-05-23 10:13

Vilken helg vi fick tillsammans, solen sken och alla spelare, ledare, publik njöt av dagarna på Djupedalsplaner 

 

Tack alla som på något sätt varit involverade i detta så att vi kunde bjuda på finlir och glädje i dagarna två 

 

// Mölnlycke IF 

Nyheter från våra lag
 
Facebook
Sponsorer