Sammandrag hos oss hela helgen!
2024-05-16 15:18

18 - 19 Maj så välkomnar vi ett härligt gäng från flera föreningar för att skapa massor med fotbollsglädje.
MIF arrangerar sammandrag med massor av matcher på både lördag och söndag. Kaféet är på plats tidigt på morgonen, båda dagarna. Lunch och gofika finns även att köpa på plats.

Var med och heja på alla barn som vill ha roligt på fotbollsplanen! Njut av vädret och massor av glada barn och ungdomar tillsammans med oss på Mölnlycke IF

Lördag: 3 mot 3

Söndag: 5 mot 5

Härryda Energi Cup
2024-05-14 17:24

Härryda Energi Cup är äntligen tillbaka igen!

18-19 Oktober så kör vi två underbara fotbollsdagar för våra spelare födda 2014-2012.
Där man får chansen att prova på nästa års spelform redan i år, ett perfekt sätt att avsluta årets säsong!!

Mer information finns på länken nedan!
Gå in och anmäl dig på: Härryda Energi Cup 2024

Vi ser fram emot att välkomna er till en helg fylld med fotboll och gemenskap. Anmäl ert lag nu för att säkra er plats i Härryda Energi Cup!

Vid oklarheter eller andra frågor så hör gärna av dig på: eric.wass@molnlyckeif.se

Företag bjuds in till framtidsfrukost med MIF
2024-05-04 19:04
Är du företagare, eller känner till eller jobbar på ett företag, som är nyfikna på att hitta möjligheter tillsammans med Mölnlycke IF? Se då till att komma och äta frukost med oss i Mölnlycke IF:s styrelse den 31 maj!

Utvecklas in i framtiden
Vi tror att fotbollen och föreningslivet kan bidra till utveckling av individ och samhälle - och av företag. Vid frukostträffen får du höra mer om vad Mölnlycke IF står för, om klubbens vision och vår påbörjade utvecklingsresa. Vi vill också höra dina idéer om hur förening och företag kan stärka en positiv utveckling tillsammans.

Läs mer och anmäl dig senast den 23 maj. Varmt välkommen!

Kommande matcher för herr & dam samt junior
2024-04-18 14:55

Torsdagen den 18/4 spelar herr-juniorlaget borta mot Hovås/Billdal i junior Div 1.

Matchen spelas på Hovås Billdal Arena kl 20.15.

På fredagen den 19/4 åker herrarna till Överåsvallen för match mot Lunden/Överås.

Matchen startar kl 19.15.

Sen avslutar damerna veckan med match på söndagen den 21/4 borta mot Sävedalen.

Deras match börjar kl 16.30 på Vallhamra konstgräs.

Nu hoppas vi på 3 poängare för våra lag.

Anmälan Summercamp
2024-04-17 09:41

Ni anmäler er via länken nedan:
OBS: Om ni vill anmäla er till båda veckorna så går ni på "Summercamp Båda veckorna"

Vill ni bara anmäla er till en av veckorna så gör ni det på "Vecka 1" Eller "Vecka 2".
Allergier, specialkost anges i anmälan.

Båda veckorna kommer vi att välkomna pojkar och flickor födda mellan 2016-2010
Vecka 1- 17/6 till 20/6
Vecka 2- 24/6 till 27/6

Det kommer att pågå mellan  9-15 alla dessa dagar

Kostnad: 1450 kr/vecka

I priset ingår:
- T- shirt
- Kortbyxor
- Vattenflaska
- Lunch alla dagar + frukt
  Specialkost mot beställning i anmälan
- Ni som går två veckor får dessutom en boll

Sista anmälningsdatum är 30/5 kl 12:00.
Det finns möjlighet att ändra i sin anmälning om det skulle blivit något fel, fram till 19/5 23:59. Detta görs via ett mail till mig med info om hur bokningen ser ut och hur den ska vara.

Har ni några frågor/ funderingar så är det bara att höra av er till:
eric.wass@molnlyckeif.se

Matcher i helgen för seniorer och juniorer
2024-04-11 16:21

Imorgon fredag spelar herrarna borta mot Tölö IF på Tingbergsvallen 2 kl 18.45

Även herrjunior laget spelar imorgon fast hemma mot Lerums IS kl 19.00

matchen spelas på Mölnlycke IP

På lördag är det dags för damjuniorerna som spelar hemma mot ÖIS kl 13.00

även denna matchen spelas på Mölnlycke IP.

Sen har damlaget hemmapremiär på söndagen då dom möter Torslanda IK

matchen spelas som vanligt på Mölnlycke IP med start kl 15.00

Nu hoppas vi på bra spel o många poäng till våra lag.