Förlängt partnersamarbete med Härryda Energi
2024-06-02 11:45

Mölnlycke IF och Härryda Energi har ett samarbete sedan många år tillbaka, bland annat genom den årliga Härryda Energi Cup. Nu är partnerskapet förlängt för ytterligare två år – och ambitionen från båda sidor är ett fortsatt långvarigt samarbete.

– Det betyder mycket för Mölnlycke IF att ha långsiktighet i avtal med partners och sponsorer. Det ger både en bättre stabilitet och fler möjligheter att utforska smarta lösningar tillsammans. Vi är glada att kunna fortsätta samarbetet med Härryda Energi, som – precis som vi – värnar om en positiv utveckling lokalt, menar Jonas Kjellgren, sponsoransvarig i Mölnlycke IFs styrelse.

På Härryda Energis webb berättar bolagets marknadschef, Anna Carlstedt, att hon ser mycket positivt på det förlängda samarbetet:
– För oss på Härryda Energi är det viktigt att kunna ge tillbaka till samhället i den mån vi kan. Genom partnersamarbeten med välmående föreningar i kommunen som har goda värderingar så når vi ut till många av kommunens invånare som ju är våra kunder. Just nu är det mycket spännande saker på gång i Mölnlycke IF och vi ser fram emot att fortsätta följa föreningens resa framåt.

Stötta Mölnlycke IF genom elavtal med Härryda Energi
Utöver direkt finansiellt stöd och ett samarbete kring Härryda Energi Cup, ger partnersamarbetet med Härryda Energi ytterligare möjlighet för föreningen att få in pengar: supportrar och medlemmar i Mölnlycke IF kan nämligen stötta föreningen ekonomiskt genom att teckna elhandelsavtal med det lokala elbolaget Härryda Energi Elhandel. För varje ny kund som tecknar avtal och nämner Mölnlycke IF så skänker Härryda Energi 200 kronor till föreningen.
– Vi hoppas att många tycker att detta känns som ett förmånligt erbjudande såväl privatekonomiskt som för vår förening, säger Jonas Kjellgren.

Härryda Energis slogan är: Tillsammans stärker vi Härryda kommun!
Det håller vi i Mölnlycke IF med om.

Dina förmåner som medlem i Mölnlycke IF

103 år och i toppform!
2024-05-27 09:39

Idag, 27 maj, fyller Mölnlycke IF 103 år. Vår förening är både årsrik och just nu i sina bästa år. För det är verkligen inte alla 103-åringar som ligger i division 3, har en tydlig vision för framtiden, och får se unga fotbollsspelare utvecklas och ha kul varje dag. Grattis till alla medlemmar – tidigare, nuvarande och kommande!

MIF - Vision 2035.pdf (molnlyckeif.se)

Vilken helg med sammandrag för de yngsta !
2024-05-23 10:13

Vilken helg vi fick tillsammans, solen sken och alla spelare, ledare, publik njöt av dagarna på Djupedalsplaner

Tack alla som på något sätt varit involverade i detta så att vi kunde bjuda på finlir och glädje i dagarna två

// Mölnlycke IF

Sammandrag hos oss hela helgen!
2024-05-16 15:18

18 - 19 Maj så välkomnar vi ett härligt gäng från flera föreningar för att skapa massor med fotbollsglädje.
MIF arrangerar sammandrag med massor av matcher på både lördag och söndag. Kaféet är på plats tidigt på morgonen, båda dagarna. Lunch och gofika finns även att köpa på plats.

Var med och heja på alla barn som vill ha roligt på fotbollsplanen! Njut av vädret och massor av glada barn och ungdomar tillsammans med oss på Mölnlycke IF

Lördag: 3 mot 3

Söndag: 5 mot 5

Härryda Energi Cup
2024-05-14 17:24

Härryda Energi Cup är äntligen tillbaka igen!

18-19 Oktober så kör vi två underbara fotbollsdagar för våra spelare födda 2014-2012.
Där man får chansen att prova på nästa års spelform redan i år, ett perfekt sätt att avsluta årets säsong!!

Mer information finns på länken nedan!
Gå in och anmäl dig på: Härryda Energi Cup 2024

Vi ser fram emot att välkomna er till en helg fylld med fotboll och gemenskap. Anmäl ert lag nu för att säkra er plats i Härryda Energi Cup!

Vid oklarheter eller andra frågor så hör gärna av dig på: eric.wass@molnlyckeif.se

Kommande matcher för herr & dam samt junior
2024-04-18 14:55

Torsdagen den 18/4 spelar herr-juniorlaget borta mot Hovås/Billdal i junior Div 1.

Matchen spelas på Hovås Billdal Arena kl 20.15.

På fredagen den 19/4 åker herrarna till Överåsvallen för match mot Lunden/Överås.

Matchen startar kl 19.15.

Sen avslutar damerna veckan med match på söndagen den 21/4 borta mot Sävedalen.

Deras match börjar kl 16.30 på Vallhamra konstgräs.

Nu hoppas vi på 3 poängare för våra lag.

Damer, 07/06 08:49
P16, 05/06 19:30