Truppen till årets enda cup, Ladies Cup i Växjö
2024-02-23 08:29

Hej tjejer!

En av årets roligaste händelser, är inte så långt borta. Tredje gången gillt skall vi nu äntligen gå hela vägen, och sträcka guldbucklan upp mot taket inför en fantastisk publik (Den Gula Väggen).

Följande uttagna och kommer snart att få betala in 1000kr till ett konto som är under konstruktion. Vi återkommer med detta.

Vi kommer spela i div 3 cupen, och möta massa spännande lag, och det blir ett perfekt genrep inför säsongen som startar veckan efteråt. Transport återkommer vi med, men ungefär kl 16 på torsdagen 28 mars, och sedan hemkomst lördag den 30 mars, beroende på hur långt vi går i turneringen.

Glöm inte att säga till vänner, föräldrar, syskon och andra att följa med och stötta oss på plats, de kommer INTE att ångra sig…..Vänligen alla supportrar skicka ett sms till Carina Ahlgren (070-6383836)  hur många som kommer ner, så vi kan samla supporterskaran.

Jossan (Eneholm)

Match Norvalla IF lör 24/2 kl 13.00
2024-02-23 08:17

Hej tjejer!

Då var det äntligen dags att starta säsongen PÅ RIKTIGT, med årets första träningsmatch.

Matchen börjar 13.00, så vi samlas vid IP kl 11.45

Alva Olausson

Amanda Nilsson

Ebba Thegerström

Engeli Broby

Erica HB

Filippa Sandh

Hanna Robinson

Josefine Karlsson

Bozze

Junis

Emelie

Roxy

Lina

Malva

Frida (Jun)

Meja (Jun)

Skrik till så fort som möjligt vid eventuell sjukdom.

mvh Tränarna

2024-02-09 15:52

MATCHEN INSTÄLLD - TROLLHÄTTAN RINGDE PRECIS - DE FÅR INTE IHOP ETT LAG…..

Så glöm bort det meddelande ni nyss såg, det blir ingen match, vi får vänta två helger till :)

Vi återkommer snarast med tankar kring eventuella träningar, och hur vi kör nästa vecka.

mvh (ledsna) tränarna

2024-02-08 19:36

Hej tjejer, OCH ALLA UNDERBARA SUPPORTRAR!

Ni som vill följa med oss på vår resa mot första guldet i Ladies Cup, skall snabbt passa på att boka hotell nere i Växjö. Förra året hade vi ju den ”Gula Väggen” som bar oss fram till finalen, där vi tyvärr fick bita i (konst) gräset.

Denna gång kommer vi ännu mer laddade men vi behöver ju er supportrar på plats!

Alla tjejer som vill kommer erbjudas möjlighet att få åka med, men antal spelare i truppen är maximerat till 18 st.

Vi kommer ta ut denna trupp så snart som möjligt. #Fira påsk i Växjö

Mvh Tränarna

HOTELLERBJUDANDE SUPPORTERBOENDE LADIES CUP I VÄXJÖ 28-30 MARS 2024

I samband med Ladies Cup i Växjö har vi nedan plockat fram ett specialerbjudande till medresande föräldrar och supporters på Quality Hotel Royal Corner i centrala Växjö. Sprid gärna detta bland spelare, ledare, föräldrar och supporters.

Quality Hotel Royal Corner

Enkelrum                 800 SEK/natt

Dubbelrum              1000 SEK/natt

3-bäddsrum             1180 SEK/natt

I priser ovan ingår: - Frukost,  - Trådlös WiFi  - Tillgång till hotellets gym och relaxavdelning med bastu, pool och jacuzzi  - Fri parkering på hotellets innergård i mån av plats.

Bokning sker via mail q.royalcorner@choice.se eller telefon +46 470 70 10 00.

Promotionkod som uppges vid bokning: LADIES CUP

Vi reserverar oss för snabb fullbokning.

2024-01-15 19:24

Hej tjejer ! Tyvärr inställd träning även i morgon tis 16 jan, då det kommit snö och det har frusit på, och gör planen ospelbar. I stället samlas vi för enkel fika och teori (anfallsspel + försvarsspel), och kanske hinner vi med lite diskussioner kring fasta situationer. Försök prioritera detta, då det är viktigt att alla förstår vad vi vill uppnå. Ni som inte kan vara med, kommer att samlas till ett eget uppsamlingsmöte senare.

Vi ses på Djupedal kl 19 då vi kör igång. Står samling 18.45, men se bara till att ni är redo kl 19, så blir det bra.

Mvh Tränarna