Uppstart hösten !
2024-07-22 12:02

Hej tjejer!

Känns som om det var nyss vi önskade varann trevlig sommar, men snart dags för ett roligt och spännande uppstartsläger i Falkenbergs trakten. Vi är 20 tjejer och 5 ledare som åker, och kommer bli mix mellan fritid och fotboll tillsammans. Kommer köra 4 pass fotboll, lite teorisnack samt massa skoj. Mer info om detta i separat nyhet men vi samlas fre morgon vid 8-tiden för avfärd, och kommer bo i rum om 4 med sängar och allt finns på plats.

Vi startar hösten med en rejäl uppförsbacke i serien, men med tanke på hur det såg ut sista matcherna så känns det bara inspirerande att få köra igång, och allt i egna händer.

Träningar drar igång i början av veckan (tis 30 juli) med ett pass fotboll och sedan lite fys mys med Jocke och Morten på onsdagen. Ledigt torsdag och vila kroppar samt packa inför lägret.

Några av er har varit igång hela sommaren, men nu är det dags för att alla att starta upp kropparna, så vi kommer in på någorlunda nivå inför lägret. Denna vecka önskar vi att ni joggar tre gånger, och minst 5 km. Tar ungefär en halvtimme, och kompletteras gärna med lite fys. Ni kommer få lite tips av Morten om ni inte vet vad ni ska göra. För er som vill är det bra med lite intervaller också. När ni joggar så kan ni lägga in 80-90 % löpning 100 m och sedan jogga 200 m, och sedan växla.

Om ni undrar över något så vet ni var vi finns. Njut nu av sommar och sol (?) ett tag till så ses vi snart.

Mvh Tränarna

Match mot Torslanda lör 29/6 kl 13.00
2024-06-27 22:26

Hej tjejer!

Då var det dags för vårens sista match innan vi går på sommarledighet.

Följande trupp samlas nere på IP senast (!!!) kl 11.00, ni som har svårt kan sikta på tio minuter i…..

Hanna R

Filippa S

Emelie

Roxy

Embla

Jossan (reserv MV)

Nu kör vi, samla alla krafter ni har under fredagen och kom laddade till lördagens roliga utmaning på naturgräs.

Match mot Lerum 23/6 19.00
2024-06-21 15:13

Hej tjejer !

Då var det dags för hemmamatch mot Lerum, och läge för revansch från förlusten i premiären.

Följande tjejer är kallade:

Hanna R

Sandh

Emelie

Tilde

Linnea

Vi samlas som vanligt nere vid IP kl 17.30.

Nu firar vi midsommar och sedan laddar vi ordentligt för en kanoninsats på söndag.

Flyttad träning Tors 20/6 pga match IP
2024-06-19 08:43

Hej tjejer!

Glöm inte att träningen är flyttad till Djupedal på torsdag.

Ingen vanlig fys och vi slutar strax innan 21.

Träningsläger i Vessigebro 2-4 augusti
2024-06-17 08:44

Hej tjejer!

Då var det klart med träningsläger och endast några tjejer är frågetecken än så länge.

Följande härliga trupp anmäld, och jag får be er swisha 1000 kr till Johan på 073-1582829 och märk inbetalningen med ert namn. Gärna så fort  som möjligt om det går, annars prata med Johan. Dock senast 27 juni.

Jossan

Alice H (välkommen tillbaka !)

Alva Olofsson

Roxy

Filippa S

Alva Olausson

Stina

Erica HB

Ebba

Tilde

Alma U (lör-sön)

Junis

Hanna M

Några står som frågetecken (Linnea, FilippaN, Emelie). Meddela mig snarast hur det blir.

Vi kommer att åka fre morgon, så vi hinner träna ett fm pass och ett eftermiddags pass på fredag, samt ett pass lördag och söndag. Hemma igen på söndag em, ungefär kl 14.

Mer info kommer innan sommaruppehållet. Ta med badkläder, för bara 20 min i bil till Hallands bästa strand Skrea.

Mvh Tränarna

Match hemma mot Öckerö 13/6 20.00
2024-06-10 20:44

Hej tjejer !

Då blev det till slut match denna torsdag mot Öckerö och vi samlas kl 18.30 nere på IP.

Följande tjejer kallade, fler kan tillkomma efter träningen i morgon tisdag.

Jossan

Erica