SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Information inför våren 2024
2024-01-27 12:05
Uppstarten av säsongen 2024 närmar sig. Vi har planerat en hel del aktiviteter under våren och här presenteras saker som redan nu är bra att ha koll på.
  • Vi kommer dra igång träningen utomhus onsdagen 21 februari och utomhustiderna vecka 8 - 13 är onsdagar 17.30-19.00 på Mölnlycke IP och söndagar 10.30-12.00 på Djupedalsplan B.
  • Vi kommer inte delta i fler futsalsammandrag under våren, vecka 7 så hade vi för få ledare som kunde delta och sammandraget i mars kommer när vi precis har dragit igång utomhusfotbollen.
  • Seriespelet pågår mellan vecka 16 till vecka 23. I perioden vecka 8 till vecka 16 så har vi för avsikt att få in några träningsmatcher. Vi väntar just nu på matchtider för träningsmatcher på hemmaplan innan vi spikar schemat för träningsmatcher.
  • Vi har anmält fyra lag till seriespel under våren. Lagen kommer inte vara fasta under detta året utan det blir olika lag till varje match, mer info om detta kommer på föräldramötet.
  • Föräldramötet kommer vi hålla en söndag i samband med träningen. Målet är att ha detta föräldramöte i mars men exakt dag återkommer vi med när vi har satt våra träningsmatcher.
  • Ö-bollen är vårens stora aktivitet för våra lag. Den går av stapeln 31 maj - 2 juni och vi har anmält fyra lag. För att träna på övernattning med våra spelare så vill vi genomföra en övernattning i klubbhuset en helg i mars eller april. Övernattningen kommer ske i samband med träningsmatch eller träning.
  • Åsacupen var lyckad förra året och den vill delta i även detta år. När man spelar 7mot7 i Åsacupen så är det en tvådagarscup där vi spelar fre-lör eller lör-sön. Åsacupen spelas 28-30 juni och blir våravslutningen för våra spelare. Info och intresseanmälan till detta kommer senare.
  • Om vi får möjlighet så vill vi även detta år gå på en elitfotbollsmatch. När vi får lottningen till seriespel så skall vi se om det är möjligt att få ihop en sådan aktivitet under våren.
Slutligen en påminnelse om att vi har fått en ny digital plattform för laget. Vi kör numera på SportAdmin och har också en ny hemsida kopplat till detta. Publicerade nyheter pushas inte längre ut via mail så räkna med att utskicken kommer prioriteras under året före nyheter på hemsidan. Därför är det viktigt att ni har korrekta kontaktuppgifter kopplade till SportAdmin. För er som ännu inte laddat ner appen och loggat in så är det hög tid, för snart kommer kallelser till våra aktiviteter den vägen.
 
Bilden till denna nyhet är tagen av Anders Perneros, vi tackar för fina bilder vi får använda.
 
Facebook
Sponsorer