SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mölnlycke Idrottsförening
Fotboll
Välkommen till MIF p16
MIFcupen 2024

Du har hittat sidan till Mölnlyckes bästa fotbollskillar! Följ våra nyheter och aktiviteter på denna sida. Vill du börja spela med laget så kontaktar du antingen kansliet för att komma med i maillistan eller ta kontakt med någon av tränarna. Laget har även en egen email p16.mif@gmail.com, har du frågor så skicka gärna ett meddelande. 

"Fotbollshäng", vad är det?
2024-06-22 21:00

Vi har fått ett antal frågor; vad är "fotbollshäng"? Låt oss reda ut.

 

Tanken är att erbjuda våra killar en möjlighet att träffas med kompisarna på fotbollsplanen och ha kul tillsammans med bollen. Vi behåller vår träningstid (endast söndagar) men håller inte någon regelrätt träning. Vi vill leka med bollen, med kompisar och familj (även syskon och föräldrar är välkomna att medverka) och förhoppningsvis spela så mycket som möjligt tillsammans. Vi vill ha kul tillsammans!!!

 

För att få detta att funka så finns det ett önskemål att: anmäl dig till träningen när kallelse kommer, av två anledningar:

- Dels för att se hur många som planerar att komma (saknas det intresse och/eller ledare så kan vi ställa in träningen)

- Dels, om vi skulle vi behöva ställa in, så skickar vi endast meddelande till de spelare och ledare som är anmälda (det är tråkigt om du inte anmält dig och dessutom dyker upp på träningen och där märker att träningen är inställd)

 

Observera också att vi under sommaren INTE kommer läsa lagets mail p16.mif@gmail.com löpande. 

 

I talande stund ser vi ut att bli 10 spelare på första tillfället redan imorgon söndag! Kul!!!

 

Fortsatt glad midsommar

 

/Ledarna genom Carl-Johan

Aktivitetsdag
2024-06-05 19:30
Den 16 juni kl 16-19 bjuder vi in alla barn till en aktivitetsdag istället för vanlig träning.
Vi ska grilla, tävla, lära känna varandra och bara ha det kul som ett lag. Minst en vuxen per MIF-spelare krävs. Om ni vill komma med hela familjen, det blir bara superroligt!
 
Anmälan sker fram till 8 juni kl 23.59 via SportAdmin och markera antal personer som ska komma med MIF-spelare och eventuellt allergier, t ex markera Kommer för MIF-spelare och lägg till kommentar +2 vuxna och 1 syskon. Hela familjen äter kycklingkorv  eller +1 vuxen. Vuxen äter vegetarisk, MIF-spelare äter vanlig korv
 
Vi ordnar med aktiviteter och grill. Ni får räkna 40 SEK per person för mat. Vi bjuder inte på dryck, så tänk på att ta med egen.
 
Hoppas att många kan delta! Det blir en rolig kväll med massa lek och skratt.
 
/Föräldragruppen
Träningar i sommar
2024-06-03 22:56

Tack för helgens kämparinsats i värmen i Mölndal

 

Det är fantastiskt att se killarnas utveckling på planen. Vi ledare brukar räkna antalet leenden efter matcherna, det är mycket viktigare än resultaten. Och vi räknade många leenden i helgen!!!

 

Vår plan är att träna som vanligt fram till midsommar.

 

Därefter tar vi vid ett vinnande koncept från föregående år, ”fotbollshäng” för dem som vill. Det är ingen regelrätt träning, men vi vill fortsätta uppmuntra alla killar att spela mycket fotboll. Vill din son delta, anmäl dig på utskicket (viktigt) och anslut på ordinarie träningstid. Vi fortsätter leka med bollen och spelar så mycket vi kan. 

 

Ordinarie träningar påbörjas igen 4 augusti och rullar därefter på som vanligt. Första sammandraget är planerat till den 18 augusti i Hindås, mer information och anmälan kommer i början av augusti. Planen är fyra sammandrag under hösten.

 

Vi vet också att det kommer genomföras renoveringsarbete med fotbollsplanerna på Djupedals IP (där vi tränar) men idag vet vi inte mycket mer än så.

 

Vi har en höjdpunkt kvar innan sommaren; Föräldragruppens dag den 16 juni. Mer information kommer inom kort.

 

Vi hoppas också att våra killar som anmält sig till summercamp i klubbens regi får en spännande upplevelse runt fotbollen.

 

Har ni frågor eller funderingar så rekommenderar vi i första hand att prata med oss på träningarna, i andra hand maila oss på mif.p16@gmail.com. Mailen läses regelbundet, men inte dagligen.

 

/Ledarna genom Carl-Johan

Sammandrag Mölndal 2 juni
2024-05-28 18:00

Vårsäsongens sista sammandrag står inför dörren!

 

Vi är representerade med 6 lag denna helg och vi har ett par reserver som gärna vill vara med om någon får förhinder. Meddela ev återbud till wilhzon@gmail.com.

 

Som vanligt finner du lagindelning, spelschema och spelplats på nedan länkar. Notera samlingstid och kom gärna ett par minuter tidigare för att finna parkering och ditt lag.

 

Lagindelning

 

Spelschema

 

Hitta till Frejaplan

 

På träningen idag tisdag har vi ambitionen att killarna ska få spela med "sitt" lag för helgen med syfte att skapa sammanhållning redan inför sammandraget. 

 

Ta med egen matchtröja, svarta byxor, benskydd och gula strumpor. Glöm inte vattenflaska och lite extra frukt och näring att äta mellan matcherna. Kontakta wilhzon@gmail.com om du saknar tröja. 

 

Denna gång slipper vi föräldrauppdrag och kan istället fokusera på att heja fram våra tappra killar på matcherna. Glöm inte solkrämen (eller paraplyet) och öva gärna in en hejaramsa!!! 

 

För kännedom så pågår planering för träningar under sommaren samt en rolig aktivitet den 16e juni (save the date). Vi återkommer inom kort med mer information. 

 

Ledarna genom Carl-Johan och Mattias

Kallelse till sammandrag Djupedalsplan 19 maj
2024-04-30 10:00
Den 19 maj ansvarar vi för ett sammandrag på hemmaplan! Förra året blev det ju jättelyckat tack vare alla fina insatser från killarna på planen och bidrag från föräldrar i form av bakning, cafébemanning, matchvärdar, domar- och tränarinsatser m.m. 
 
Kallelse skickas i separat utskick, sista svarsdag tisdag 7e maj. För att veta hur många lag vi ska anmäla är det viktigt att man enbart tackar ja om man vet med sig att ert barn är tillgängligt för spel hela dagen (ca 8.30-17 beroende på vilket lag och grupp man hamnar i), samt att man som förälder har möjlighet att bemanna position på schemat den dagen. 

Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allas önskemål utan ber er respektera det lag och spelpass ert barn får under dagen. För att medverka krävs att en förälder ställer upp under dagen. 
 
Mer info gällande lag och spelschema kommer när spelschemat är klart cirka en vecka innan. Separat planering för bemanning och uppdrag för föräldrar kommer. 
 
Det kommer att bli en jätterolig dag!
 
Hälsn Ledarna genom Lina
 
Facebook
Sponsorer